Vid försäljningen av en bostad är det bra att först värdera bostaden

Vi kommer gärna och värderar din bostad när det passar dig – också på kvällar och veckoslut. Du kan beställa en avgiftsfri värdering genom att ringa oss eller sända ditt besked via blanketten på Kontakta oss –sidan. Vi baserar vår värdering på det generella marknadsläget, realiserade försäljningspriser och vår egen erfarenhet. En muntlig värdering till dig som funderar på att sälja din bostad är inte bindande på något sätt.

Vår förmedlingsservice inkluderar allt som behövs under själva försäljningsprocessen, från att beställa alla nödvändiga dokument tills den slutliga affären är gjord.

Det är ytterst viktigt att bostaden marknadsförs effektivt så att alla tänkbara köpare vet att den är till försäljning. Vi marknadsför våra förmedlingsobjekt via den landsomfattande portalen etuovi.com och oikotie.fi samt Facebook. Utöver dessa medier presenteras alla objekt på vår egen webbplats och i vårt skyltfönster. Vid behov använder vi oss också av andra marknadsföringskanaler.

Bland annat bestämmer du om vi skall förevisa din bostad genom öppna eller privata visningar. Vi tar hand om alla visningar enligt avtal med dig. Våra tillvägagångssätt kan vi också anpassa till dina behov. Oberoende av hur mycket du själv vill delta i aktiviteterna håller vi dig underrättad om hur försäljningsprocessen framskrider.

Vårt förmedlingsarvode

Aktiebostad 3,8 % inkl. moms 24 %, av det skuldfria priset. Minimiarvode är 3 450 €. ink. moms 24 %.
Fastighet 3,8 % inkl. moms 24 %. Minimiarvode är 4 650 € inkl. moms 24 %.
Uthyrning, en månadshyra + moms 24 %. Minimiarvode 490 € inkl. moms 24 %.

I vårt förmedlingsarvode ingår en fullständig förmedlingsprocess och en bred marknadsföring samt styling (1h).

Skriftlig värdering

Aktiebostad från 496 € inkl. moms 24 %
Fastighet från 744 € inkl. moms 24%

Köpebrev från (aktiebostad) 558 € inkl. moms 24%
Köpebrev från (fastighet) 806 € inkl. moms 24%