omakotitalo, 5h+k+takkahuone+kph+s+wc+lasitettu terassi, 174 m² | 282000 €

Koivuhaantie 16

Kodikas yksitasoinen omakotitalo rauhalliselta alueelta Västervikistä. Talossa on hyvä pohjaratkaisu ja erittäin tilavat huoneet. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja keittiöön. Ruokailutilasta kulku avaralle lasitetulle terassille, joka on rakennettu vuonna 2023. Neljä hyvän kokoista makuuhuonetta ja lisäksi tilava takkahuone. Kylpyhuone ja sauna remontoitu 2005. Saunassa heti valmis kiuas. Erillinen wc. Säilytystilaa on runsaasti sekä talossa että kellarissa ja autotallissa. Viihtyisä ja rauhallinen pihapiiri. Ulkoilumaastot ja lenkkipolut lähellä. Kuntotarkastus tehty Investigo Oy Ab:n toimesta 25.4.2024. Trivsamt enplanshus i ett lugnt område i Västervik. Huset har en bra planlösning och mycket rymliga rum. Vardagsrummet ansluter till matplats och kök. Från matplatsen finns utgång till en rymlig inglasad altan som byggdes 2023. Fyra sovrum i bra storlek och ytterligare en rymlig gillestuga med öppen spis. Badrum och bastu renoverades 2005. Bastun har en alltid varm kamin. Separat toalett. Gott om förvaringsutrymmen både i huset och i källaren och garaget. Mysig och lugn gård. Friluftsområden och joggingspår i närheten. Konditionsgranskning utförd av Investigo Oy Ab den 25.4.2024.

Esittely: 23.7. 17:20 - 17:40

Ota yhteyttä

Perustiedot
Sijainti
Vaasa Västervik
Koivuhaantie 16, 65280 Vaasa
Tyyppi
omakotitalo
Velaton hinta
282000 €
Myyntihinta
282000 €
Neliöhinta
1621 €/m²
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Kuvaus
5h+k+takkahuone+kph+s+wc+lasitettu terassi
Tilat ja varustelu
Takkahuone. Kellari.
Asuinpinta-ala
174.0 m²
Kokonaispinta-ala
193.0 m²
Yleiskunto
hyvä
Lisätietoa kunnosta
Kuntotarkastus 25.4.2024 Investigo Oy Ab
Kerros
1 / 1
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Pääasiallinen rakennusmateriaali
Julkisivupinnoite: Tiiliverhous, osin panelointi.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kate
Varttikate
Taloyhtiö
Energialuokka
F2018
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja kaavoituksesta
Alueella on voimassa Vaasan yleiskaava 2030, kaavaote ja kaavamääräykset liitteenä. Yleiskaavassa ei ole merkitty rakennuspaikkoja eikä rakennusoikeuta. Kiinteistö on rakennusjärjestyksen mukaan suunnittelutarve alueella, eli tarvitaan suunnittelutarveratkaisu ennen kuin voi hakea rakennuslupaa, jos esimerkiksi korvataan päärakennus uudella rakennuksella. Rakennusrekisterin mukaan tälle kiinteistölle on rakennettu omakotitalo 240 k-m2 ja kiinteistön koko on 2000 m2, eli on jo rakennettu enemmän kuin rakennusjärjestys salli asemakaava alueen ulkopuolelle (10 % rakennuspaikan koosta). Alle ote Vaasan kaupungin rakennusjärjestyksestä II LUKURAKENTAMINENASEMAKAAVA-ALUEENULKOPUOLELLA 7 § Suunnittelutarvealue Koko Vaasan kaupungin asemakaavoittamaton alue, lukuun ottamatta osaa Vähänkyrön alueesta, on maankäyttö- ja rakennuslain 16 §:n mukaista suunnittelutarvealuetta. Vähänkyrön alueella suunnittelutarvealue on osoitettu rakennusjärjestyksen teemakartassa. Tämä määräys on voimassa 10 vuotta valtuuston päätöksestä. Kaupungin hallintosäännössä määrätään, mikä viranomainen tekee päätökset rakennusluvan erityisten edellytysten olemassa olosta suunnittelutarveratkaisuissa. 9 § Rakentamisen määrä Asuinrakennuksen lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa erillisiä talousrakennuksia kuitenkin siten, että rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on enintään 10 prosenttia rakennuspaikan pinta-alasta, mutta korkeintaan 400m2. Maa- ja metsätalouskäyttöön rakennettavien rakennusten osalta edellä mainitusta säännöstä voidaan poiketa erityisestä syystä. Kun rakennuspaikalla säilytetään arvokas tai suojeluarvoja omaava rakennus, voidaan rakennuspaikkaa täydentää uudella rakennuksella tämän mitoituksen estämättä. Uudisrakennuksen tulee sopeutua olevaan rakennuspaikkaan. (Sähköposti 16.4.2024)
Tontti ja kaavoitus
Tontin pinta-ala
2000 m²
Kaavoitustilanne
yleiskaava
Kustannukset
Lisätietoa maksuista
Käyttösähkö, lämmitys, vesi- ja jätevesi, puhtaanapito kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3%.
Kohteen kuvaus
Makuuhuoneet
Neljä todella tilavaa makuuhuonetta.
Keittiö
Kuvaus
Lattia: vinyylilaminaatti. Varustus: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesi, liesituuletin, mikro.
Pesutilat
Kuvaus
Kylpyhuone remontoitu 2005. Lattia: laattalattia. Seinät: kaakeloidut. Varustus: wc-istuin, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.