Haluaisitko meidän auttavan sinua uuden kodin etsinnässä?

Löysitkö välitettävänämme olevien asuntojen joukosta sinua kiinnostavan kohteen? Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai ota yhteyttä -sivun lomakkeella. Saat lisätietoa kohteesta ja siitä, miten kohteeseen pääsee tutustumaan. Jos kohteessa ei järjestetä yleistä esittelyä tai jos yleisesittelyn ajankohta ei sovi aikatauluusi, järjestämme kohteen esittelyn yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana.

Joskus tuntuu siltä, että myytävien asuntojen ilmoitusten joukosta ei tunnu löytyvän sopivaa kohdetta. Tällöin voit siirtyä asunnonhaussa aktiivisempaan suuntaan; voit jättää meille tiedon siitä, millaista asuntoa haet, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun hakemasi kaltainen kohde tulee välitettäväksemme.

Voit myös tehdä kanssamme ostotoimeksiannon, jolloin etsimme aktiivisesti sinulle asuntoa lehti-ilmoituksin ja suorajakelun keinoin. Tämä tapa on ylivoimainen varsinkin etsiessäsi kohdetta, jollaisia on harvoin tarjolla. Kysy meiltä lisää siitä, miten ostotoimeksianto käytännössä toimii!

Jos olet muuttamassa Vaasan tai lähialueille toiselta paikkakunnalta, annamme sinulle tietoa mm koulujen, päiväkotien, terveyskeskusten ja muiden palvelujen sijainnista ja selvitämme mielellämme muita muuttoon ja asumiseen liittyviä asioita toiveidesi mukaan.

Välitettävänämme oleviin kohteisiin pääset klikkaamalla tästä:
myytävät kohteet tai siirtymällä sivulle myytävät kohteet.