Vill du att vi hjälper dig med att hitta en ny bostad?

Hittade du ett intressant objekt bland de bostäder som vi förmedlar? Kontakta oss antingen per telefon eller genom att fylla i blanketten på Kontakta oss sidan. Du får mera information om bostaden av oss och vi kan avtala när du kan bekanta dig närmare med bostaden på plats och ställe. Du kan komma och titta på bostaden när vi har en öppen visning, eller om tiden inte passar dig kan vi alltid komma överens om en privat visning vid en lämplig tidpunkt.

Ibland kan det kännas som om det inte finns någon lämplig bostad på marknaden. Om så är fallet kan du aktivera ditt bostadssökande genom att berätta för oss vilken typ av bostad du söker. Genast när vi får en ny bostad att förmedla som passar dina kriterier kontaktar vi dig.

Du kan också göra ett köpuppdrag med oss om du vill att vi aktivt skall söka en bostad åt dig via olika kanaler. Detta tillvägagångssätt är överlägset framförallt i en situation där du söker en typ av objekt som sällan är till försäljning. Fråga oss hur ett köpuppdrag fungerar i praktiken.

Om du håller på att flytta till Vasa med omnejd från en annan ort hjälper vi gärna till med information om var dagvård, skolor, hälsovård och annan service finns. Vi kan också hjälpa till med andra frågor som berör flyttningen och boende generellt.

De objekt som vi förmedlar just nu kan du hitta på vår sida Objekt till salu