kerrostalo, 3h+k+s, 74,5 m² | 198000 €

Onkilahdenkatu 12

Ensimmäisen kerroksen huoneisto vuonna 2002 rakennetussa talossa. Erittäin hyväpohjainen kolmio. Olohuone ja keittiö yhtenäistä avaraa tilaa. Kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin vaatekomerot ja toisessa lisäksi vaatehuone. Kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc. Sisääntulon yhteydessä lasitettu kuisti. Taloyhtiöllä oma suojaisa tontti. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka hintaa 12 000 euroa. Erinomainen sijainti oppilaitosten ja Palosaaren kattavien palveluiden äärellä. Kaunis ympäristö, -keittiöstä ja olohuoneesta vehmas näkymä Onkilahdelle ja puistoon. Keskustaan vain 2km. Lägenhet i första plan, i ett 2002 byggt hus. Trea med bra planlösning. Vardagsrummet och köket bildar ett gemensamt stort utrymme. Två sovrum, varav de båda har klädskrubbar, dessutom har det ena sovrummet ett kläd rum. Förutom badrummet så finns det en separat wc. Inglasad kvist i förbindelse till ingången. Husbolagets egen skyddad tomt. Möjlighet att köpa en bilhallsplats för 12 000€. Lägenheten ligger på ett utmärkt läge helt intill skolorna samt Brändös all service. Vacker miljö, vardagsrummet och köket har en lummig utsikt över Metviken och parken. Endast 2km till centrum.
Grundinformation
Läge
Vaasa Palosaari
Onkilahdenkatu 12, 65200 Vaasa
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Skuldfrittpris
198000 €
Försäljningspris
198000 €
Kvadratmeterpris
2658 €/m²
Byggnadsår
2002
Ibruktagningsår
2002
Beskrivning
3h+k+s
Utrymmen och utrustning
Eteisessä peilikaappi ja laattalattia lattialämmityksellä.
Area
74.5 m²
Totala arean
74.5 m²
Allmänt skick
hyvä
Våning
1 / 2
Material, utrustning och uppvärmning
Väggmaterialets
maalattu, kylpyhuoneessa ja wc:ssä kaakeli
Golvmaterialets
parketti, muovi. laatta ja kylpyhuoneessa ja wc:ssä klinkkeri
Förvaringsutrymmens
Eteisessä peilikaappi, makuuhuoneessa vaatehuone, komerot makuuhuoneissa sekä autohallissa kellarikomero.
Taksort
harja
Takläggning
pelti
Husbolag
Husbolagets namn
Asunto Oy Onkilahdenkatu 12
Gjorda renovationer
2015 ilmastointikanavat puhdistettu ja ilmamäärät tasapainoitettu, 2016 molemmat rakennukset maalattu, ikkunapellitykset korjattu ja tiivistetty, 2018 pihalaatoitus ja ulkovalaistus korjattu. Normaalit huoltotoimenpiteet vuosittain
Kommande renovationer
Hallitus on yksimielinen siitä, että varsinaista kunnossapitotarveselvitystä ulkopuolisen tekemänä ei tämän ikäiseen taloon tarvitse tehdä. Hallitus esittää, että vuonna 2019 tehdään tavanomaiset vuosihuollot ja korjaukset sekä kunnostetaan äkillisesti ilmenevät viat. Muilta osin hallitus on sitä mieltä, että seuraavan viiden vuoden aikana vuosittaiset huoltotoimenpiteet toteutetaan suunnitellusti ja ne rahoitetaan normaalisti hoitovastikkeilla. Tällä hetkellä ei ole nähtävissä sellaisia korjaus- tai huoltohankkeita, jotka rahoituksen järjestämisen osalta vaativat ennakkosuunnittelua.
Energiklass
G2013
Tomt ägande
Egen
Planläggning
Vaasan kaupunki 06 3251 111
Tomt och planläggning
Tomt område
1252 m²
Planläggnings status
asemakaava
Kostnader
Skötesvederlag
253,30 €
Övrig information om kostander
Vesiennakkona 14e/hlö/kk, autohallipaikka (erillinen osake) 10e/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 2%.
Objektets beskrivning
Utsikter
Keittiöstä ja makuhuoneesta koilliseen. Keittiöstä ja olohuoneesta (kaakkoon) mahtavat näkymät Onkilahden puistoon. Toisesta makuuhuoneesta taloyhtion vehmaalle sisäpihalle lounaaseen
Övrig utrustning
Sälekaihtimet, verhotangot ja keskuspölynimuri
Sovrum
Kaksi makuuhuonetta jossa kummassakin vaatekomero ja toisessa lisäksi vaatehuone
Kök
Beskrivning
Valoisa keittiö, joka yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa. Keittiössä on jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletinj a astianpesukone. Työtasot vahattua koivua. Kaikki kodinkoneet uusittu 2018. Keittiöstä upeat näkymät Onkilahdelle ja puistoon.
Badrum
Beskrivning
Kylpyhuoneessa on suihku (seinämillä), peili- ja allaskaappi, bidesuihku ja pesukoneliitäntä. Lattialämmitys.